Frågor & svar

Vad? Vi har enbart hantverksmässigt tillverkad choklad från utvalda svenska pralinörer. Asken innehåller alltid minst 150 gram choklad. Pralinerna och tryfflarna varierar efter säsong, och efter din personliga smak.

När? Chokladabonnemang skickar runt den 25:e i varje månad.

Present? Ett chokladabonnemang är den perfekta presenten! Ladda ner och skriv ut ett gåvokort och ge bort på själva dagen för firandet. Chokladaskarna skickas alltid ut runt den 25:e i varje månad. För att börja prenumerera på choklad åt någon annan skriv den personens adress som LEVERANS adress. Du kan sedan skriva i meddelandefältet om du vill att vi ska trycka en personlig hälsning. Det kostar ingenting extra.

Kan jag få asken på en speciell dag? Vi kan tyvärr inte skicka ut på ett speciellt datum eftersom vi beställer från olika pralintillverkare och skickar ut till alla prenumeranter samtidigt för att chokladpralinerna ska vara alldeles färska.

Hållbarhet? Choklad är färskvara och ska avnjutas omgående. Den ska inte förvaras i kylskåp. Chokladabonnemang garanterar en hållbarhet på två veckor när du får din ask.

Adressändra? Inga problem; logga in på ditt konto och ändra. Om du inte skapat ett konto så mejla till [email protected] så hjälper vi dig.

Pausa? Om du vill pausa ditt abonnemang, logga in på ditt konto och ändra. Om du inte skapat ett konto så mejla till i[email protected]