Köpvillkor

Pris
I kundvagnen kan du se det totala priset inklusive alla avgifter, moms och frakt.

Leverans
Vi postar runt den 25:e i varje månad. 2-3 arbetsdagar senare är chokladen hemma hos dig! Chokladabonnemang skickar med PostNord  som delar ut till din brevlåda.

Betalningsalternativ
Handlar du av oss väljer du att betala med Swish eller med ett bank- eller kreditkort som är anslutet till Mastercard/Visa, via Payson. Samtliga är enkla och säkra alternativ.

Payson
Payson använder marknadens säkraste system för betalningar. Alla korttransaktioner bygger på bankernas 3D-secure teknik. Dessutom säkerställer Paysons unika PaysonGaranti  att både köpare och säljare skyddas vid köp eller försäljning på internet.

Om du ångrar dig
Våra produkter omfattas av undantaget i Distansavtalslagen angående ångerrätt. Detta eftersom choklad är ett livsmedel och hållbarheten är för kort för att kunna sälja igen vid en eventuell retur. Du kan alltså inte få tillbaka pengar för redan levererad choklad, men om du vill säga upp ditt abonnemang och kommande leveranser så går du in på fliken ”Mitt abonnemang”.

Produktgaranti
I fall det skulle vara något fel på chokladen vill vi gärna att du hör av dig till oss, så ersätter vi den enligt vår produktgaranti. För att kunna ersätta dig med nya praliner eller återbetalning vill vi att du anger följande saker:

  • Vad är det som är fel (så utförlig beskrivning som möjligt)
  • Bifoga ett foto

Detta skickas i e-mejl till [email protected]. Återbetalning sker med det betalningssätt som du har använt dig av vid beställningen.

Åldersgräns
Vi godkänner ej beställningar från personer under 18 år utan målsmans godkännande.

Sekretess och säkerhet för dina personuppgifter
När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.

Chokladabonnemang.se lämnar aldrig ut kontaktuppgifter om dig till tredje part!