Om

Chokladabonnemang vill att du ska kunna njuta av stunden och ge sig själv en liten belöning. Exklusiv handgjord choklad är något av det bästa som finns i belöningsväg. Vi tycker att pralinerna bör avnjutas på samma omsorgsfulla sätt som de tillverkats på.

Runt om i Sverige finns många skickliga pralinmakare. Alla med sina alldeles egna specialrecept och smakkombinationer. Att tillverka praliner är ett kreativt hantverk som kräver varsamhet, noggrannhet och mycket tid.

Så vad sägs om att ta en paus och smaka pralinen som vann medalj i International Chocolate awards? Eller varför inte slå dig ner i din skönaste fåtölj med en pralin som serverats på Nobelfesten? Chokladabonnemang letar hela tiden efter de bästa och postar dem hem till dig.

Genom att förbeställa praliner och skicka ut till er som abonnerar vid samma tid varje månad kan vi garantera att pralinerna och tryfflarna är alldeles färska och underbara vid ankomst till din brevlåda. Pralinerna är gjorda av de bästa råvarorna, utan konserveringsmedel eller andra tillsatser, och i så stor utsträckning som möjligt används ekologiska och närproducerade ingredienser.

Prenumerera choklad chokladpraliner abonnemang chokladabonnemang chokladbrev